knjizara.com
Zlatna pravila

Napoleon Hil (autor)

Zlatna pravila
rasprodato

Ako se još niste susreli s delima Napoleona Hila, sada je pravi trenutak. Bilo da ste sledbenik Hilovog učenja ili je ovo vaš prvi dodir s njegovim delom, lekcije o ljudskim mogućnostima biće vam izuzetno korisne. Napoleon Hil je preteča svih predavača o motivaciji, dok su mnoge današnje knjige o samopomoći samo verzija onoga što je Hil izučavao i o čemu je pisao pre više od 80 godina. On je i najčešće citirani pisac ili govornik koji se bavio motivacijom.
Ovi zabavni i živopisni tekstovi obiluju inspiracijom i motivacijom i daju vanvremenski uvid u teme poput sugestije, izgradnje samopouzdanja, korišćenja ubeđivanja umesto sile, zakona privlačnosti. Ukoliko vam ove idej

e zvuče poznato, to je zato što i jesu. Savremeni pisci motivacionih knjiga već decenijama pozajmljuju i preoblikuju Hilove ideje, ali njihov originalni izvor i dalje je najbolji. Pročitajte Zlatna pravila Napoleona Hila i to će vam promeniti život jer njegove savete može primeniti bilo ko, bilo kada.
Napoleon Hil (1883–1970) je bio izuzetno poštovan i uticajan pisac prvih modernih knjiga o motivacionom i ličnom razvoju. Njegova najpoznatija knjiga Misli i obogati se prodata je u više od šezdeset miliona primeraka i u ovom žanru predstavlja knjigu za sva vremena.
Osnovao je neprofitnu fondaciju koja ostvaruje misiju podučavanja i dan-danas. Njegove knjige, audio-zapisi i ostala sredstva pomažu ljudima širom sveta da ostvare ciljeve i osiguraju sebi finansijski uspeh i životnu ispunjenost.


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Mono & Manjana; 2009; latinica; 21 cm; 193 str.; 978-86-7804-239-3;