knjizara.com
Zbirka propisa o izvršenju krivičnih sankcija sa registrom pojmova, prilogom i podzakonskim aktima

Zbirka propisa o izvršenju krivičnih sankcija sa registrom pojmova, prilogom i podzakonskim aktima
rasprodato

Izmenama i dopunama ZAKONA O IZVRŠENJU KRIVIČNIH SANKCIJA ("Sl. glasnik RS", br. 31 od 9.05.2011), osnovni tekst Zakona ("Sl. glasnik RS", br. 85/2005 i 72/2009) je pretrpeo značajne i velike promene.
Imajući u vidu napred navedene IZMENE I DOPUNE ZAKONA i izmene i dopune, odnosno donošenje NOVIH PODZAKONSKIH AKATA za sprovođenje ovog zakona priredili smo NOVO IZDANJE sledeće sadržine:
I - ZAKON O IZVRŠENJU KRIVIČNIH SANKCIJA ("Sl. glasnik RS", br. 85/2005, 72/2009 i 31/2011), sa boldiranim promenama zakona iz "Sl. glasnika RS," br.31/2011.
II -

REGISTAR POJMOVA
III- PODZAKONSKA AKTA(u potpunim tekstovima): 
Uredba o osnivanju zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Republici Srbiji; Uredba o koeficijentima za obračun i isplatu plata direktora uprave i zaposlenih u upravi za izvršenje zavodskih sankcija; Uredba o zvanjima i zanimanjima u upravi za izvršenje zavodskih sankcija;Pravilnik o tretmanu, programu postupanja, razvrstavanju i naknadnom razvrstavanju osuđenih lica; Pravilnik o kućnom redu kazneno-popravnih zavoda i okružnih zatvora; Pravilnik o načinu izvršenja kazne zatvora u prostorijama u kojima osuđeni stanuje; Pravilnik o uniformi, oznakama, svečanom odelu, naoružanju, specijalnim vozilima i drugoj opremi u Službi za obezbeđenje; Pravilnik o sprovođenju javnog konkursa za popunjavanje radnih mesta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija; Pravilnik o disciplinskim prestupima, merama i postupku prema osuđenim licima; Pravilnik o merama za održavanje reda i bezbednosti u zavodima za izvršenje zavodskih sankcija; Pravilnik o izvršenju uslovne osude sa zaštitnim nadzorom i Pravilnik o izvršenju kazne rada u javnom interesu.
IV - PRILOG: ZAKON o izvršenju kazne zatvora za krivična dela organizovanog kriminala ("Sl. glasnik RS", br. 72/2009 i 101/2010).

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Penologija , Krivične sankcije
Ostali naslovi iz oblasti: Zakoni

Izdavač: Poslovni biro; 3. izdanje, 2014; latinica; 24 cm; 308 str.; 978-86-7889-348-3;