knjizara.com
Zbirka propisa

Zbirka propisa
rasprodato

Ovo NOVO obimno i jedinstveno izdanje sadrži 17 ZAKONA u potpunim tekstovima razvrstanih u PET GRUPA po srodnosti propisa koje sadrže, i to:
I. PROPISI O PLANIRANJU, IZGRADNJI, PREMERU I KATASTRU (Zakon o planiranju i izgradnji, Zakon o državnom premeru i katastru); II. PROPISI O SVOJINSKOPRAVNIM ODNOSIMA I HIPOTECI (Zakon o hipoteci, Zakon o osnovama svojinskopravnih odnosa); III. PROPISI O POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU, VODAMA I ŠUMAMA (Zakon o poljoprivrednom zemljištu, Zakon o poljoprivredi i ruralnom razvoju, Zakon o popisu poljoprivrede 2011. godine, Zakon o šumama, Zakon o vodama);IV. PROPIS

I O KOMUNALNOJ POLICIJI I KOMUNALNIM DELATNOSTIMA (Zakon o komunalnoj policiji, Zakon o komunalnim delatnostima, Zakon o javnim preduzećima i obavljanju delatnosti od opšteg interesa, Zakon o sahranjivanju i grobljima); V. PROPISI O EKSPROPRIJACIJI I PROMETU NEPOKRETNOSTI (Zakon o eksproprijaciji, Zakon o prijavljivanju i evidentiranju oduzete imovine, Zakon o prometu nepokretnosti, Zakon o sredstvima u svojini Republike Srbije).
NAPOMENA: Ispod odgovarajućeg člana SVAKOG ZAKONA je naveden broj Službenog glasnika u kome je objavljena izmena ili dopuna predmetnog člana.
Dodatak 1: Od izlaska ove ZBIRKE PROPISA iz štampe usvojeni su NOVI zakoni, odnosno izmenjeni su i dopunjeni određeni zakoni koji su u sastavu navedene zbirke. U cilju ažuriranja navedenog izdanja priredili smo DODATAK 1. sledeće sadržine: Novi Zakon o upravnoj inspekciji (87/2011), NOVI Zakon o komunalnim delatnostima (88/2011), NOVI Zakon o javnoj svojini (72/2011), Zakon o prijavljivanju i evidentiranju oduzete imovine sa izmenama (45/05 i 72/2011-dr. zakon) i Zakon o popisu poljoprivrede 2012. godine sa izmenama i dopunama (104/09 i 24/2011).
Dodatak 2: Zakon o planiranju i izgradnji - potpun tekst zakona ažuriran sa najnovijim izmenama objavljenim u "Sl. glasniku RS", br. 24 od 4.04.2011. godine.
CD koji se dobija uz ovu zbirku sadrži KOMPLETNE ažurne tekstove svih zakona, kako iz zbirke tako i iz dodataka.


Ostali naslovi iz oblasti: Zakoni

Izdavač: Poslovni biro; 2011; Broširani povez; ćirilica; 24 cm; 524 str.;