knjizara.com
Zakon privlačenja
kako da privučete više onoga što želite, a manje onoga što ne želite

Majkl Dž. Losije (autor)

Zakon privlačenja
rasprodato

Vi možda niste svesni toga, ali je on veoma snažan i upravo sada deluje na vaš život. Zove se Zakon privlačenja i upravo dok ovo čitate on privlači ljude, poslove, situacije i odnose u vaš život - ali nisu svi dobri za vas! Ako je vaš život krenuo u pogrešnom pravcu i počinje da liči na lošu sapunicu, vreme je da uzmete ovu knjigu u ruke.

Ovaj priručnik naučiće vas kako da učinite da Zakon privlačenja radi za vas, pomažući vam da uklonite sve neželjeno iz svog života i ispunite ovaj prostor stvarima i događajima koji vam donose energiju, entuzijazam i radost.

Vi možete koristi

ti Zakon privlačenja kako biste uneli tek nekoliko izmena u svoj život, ali vam on može poslužiti i za koreniti preokret. Sva uputstva pronaćićete upravo u ovoj knjizi. Otkrijte kako da koristite Zakon privlačenja da biste:
- Prestali da privlačite stvari i događaje koje ne želite
- Uvećali bogatstvo i ostvarili obilje u svom životu
- Privukli idealnog partnera i odnose koji su idealni za vas
- Pospešili svoje poslovanje i stekli više mušterija, klijenata i veza
- Otkrili koji je vaš idealan posao ili životno zanimanje

„Neke knjige vam mogu izmeniti život: Zakon privlačenja je definitivno jedna od njih. Jednom kada saznate kako Zakon privlačenja deluje i uverite se da donosi obilje mogućnosti, inspiracije, novca i dobrih ljudi u vaš život, vi ćete ovu knjigu svakome preporučivati. Kao učitelj, Majkl Losije poseduje istinski dar da maksimalno podstakne ljude.“
dr Karol Adrijen, autor knjige Koja je svrha vašeg života

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Babun; 2007; latinica; 21 cm; 143 str.; 978-86-83737-53-6;