knjizara.com
Zaklete neženje

Danijela Stil (autor)

Zaklete neženje
rasprodato

Bili su najbolji prijatelji i najokorelije neženje: Čarli Herington, šarmantan, naočiti filantrop; Adam Vajs, četrdesetogodišnji advokat slavnih ličnosti; i Grej Hok, nadareni slikar, koji je privlačio problematične žene. Oni provode godišnji odmor krstareći Mediteranom na Čarlijevoj veličanstvenoj jahti, potpuno nesvesni da će se do jeseni sva trojica naći u vezama kakve nisu ni sanjali. Čarli počinje da se zabavlja sa socijalnom radnicom koja je daleko od njegove idealne žene – sve dok ne otkrije nešto šokantno o njoj. Adam se, kao i obično, spanđa sa seks bombom od dvadeset i nešto godina – samo što ova ima izuzetan mozak, i voli da ga koristi. A Grej, koji je od posla i p

orodice bežao kao od kuge, uspeo je da se do ušiju zaljubi u jednu uspešnu poslovnu ženu, koja je igrom slučaja i ostvarena majka.
Kako naredni odmor na jahti biva sve bliži, trojica neženja su primorana da se suoče sa svojim najvećim strahovima: fobijama od vezivanja i zajedničkog života, ranama iz prošlosti – i ženama koje su svemu tome uzrok. Ono što usledi biće početak velikih promena za Čarlija, Adama i Greja – i možda će zauvek okončati njihovo zajedničko lumpovanje i provod. Jer ljubav je, kao što će ova nekada bezbrižna trojka otkriti, najnepredvidljivija avantura.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 349 str.; 978-86-505-1781-9;