knjizara.com
Začarani krug

Amanda Kvik (autor)

Začarani krug
rasprodato

Život viktorijanskog sveta prepun je misterije i neobičnih sila...
Žena s izuzetnim moćima bori se protiv tajanstvenog neprijatelja, ali i protiv naklonosti koju oseća prema jedinom muškarcu koji može da joj pomogne.

Gospođica Beatris Lokvud ispod sive haljine jednostavnog kroja krije pištolj spreman da opali. Unajmljena družbenica na tajnom zadatku, s još tajnijom prošlošću, zna da u svakom trenutku mora da se bori za opstanak. Međutim, zagonetni muškarac koji joj se pridružio u odgonetanju zločina, potpuno će je iznenaditi. Džošua Gejdž nestao je kao utvara u senkama, ostavivši za sobom samo posetnicu.
Džošua je podjednak

o zainteresovan za zločin, ali i za gospođicu Lokvud, osumnjičenu za ubistvo. Potraga za njom odvratila ga je od mračnog nagona da se baci u zapenušale morske talase. Želeo je da sazna što više o pravoj Beatris, čiji duh je, kao što je i sumnjao, mnogo snažniji nego što bi se dalo prosuditi po njenoj krhkoj pojavi. U jedno je siguran: crvenokosa lepotica bila je u Akademiji u noći ubistva Rolanda Fleminga. Kriva ili ne, biće njegov vodič po tragu krvi, ucene i ludila, koji će ga odvesti u kandže tajanstvenog ubice...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 287 str.; 978-86-10-01002-2;