knjizara.com
Zaboravljeni

Maraja Stjuart (autor)

Zaboravljeni
rasprodato

Šeldon Vuds kidnapovao je i ubio neutvrđen broj dečaka, a izbegao je smrtnu kaznu sklopivši nagodbu s tužilaštvom, po kojoj je dobio višestruku doživotnu robiju u zamenu za otkrivanje mesta na kojima je zakopao neke od svojih žrtava. Više od decenije kasnije, i dalje se ne zna pun obim njegovih zločina, a mnogi ubijeni dečaci nikada nisu pronađeni. Međutim, Liza Volš je ubeđena da je njen brat Kristofer jedna od Vudsovih žrtava i u nameri da ispuni želju majci koja je na samrti, započinje misiju sa ciljem da se otkrije istina i pronađu posmrtni ostaci dečaka. Agent FBI-ja, Porša Kejhil, dobija zadatak da se suoči sa ubicom, koji je u zatvoru. Primorana je da igra n

jegove mentalne igre kako bi dobila podatke koje traži, ali na kraju dobija više nego što je očekivala, kada se otkrije leš još jednog dečaka.
Odlučna da indentifikuje nepoznatog dečaka, Porša se nevoljno udružuje sa Džimom Kanonom, advokatom koji je branio Vudsa. Međutim, potraga za ubičinom jezivom zaostavštinom i kostima zaboravljenih mrtvih odvešće ih u smrtonosnu orbitu čudovišta koje zasejava stare grobove novim talasom nevinih žrtava.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2011; latinica; 20 cm; 311 str.; 978-86-505-1802-1;