knjizara.com
Windows Vista kao od šale

Šeli O"Hara, Mark Edvard Soper (autor)

Windows Vista kao od šale
rasprodato

Knjiga Windows Vista kao od šale nudi jezgrovite, očigledne, postepene savete kako da uradite ono što želite. Savršena je za početnike, a besprekorna je i za sve ostale koji prelaze na ovu novu verziju Windowsa. Uz pomoć ove knjige upoznaćete se sa novim operativnim sistemom. U Windows Visti ima toliko toga da se nauči. Interfejs izgleda potpuno drugačije, komande nisu tamo gde očekujete da budu, sve naizgled radi na potpuno novi način, ali sve je sa ciljem da rad na računaru postane lakši i efikasniji.

Ova knjiga počinje kraćim prikazom novina u Visti, a zatim se prelazi na upoznavanje osnovnih stvari i toga kako se šta radi. Naučićete kako s

e pokreću programi (slanje e-poruka, pretraživanje interneta, pisanje pisama, obradu fotografija i tako dalje). Uz to, otkrićete još puno toga – kako se igraju igrice, kako da onlajn naručite muziku i potom je narežete na disk i kako da slike sa svog digitalnog fotoaparata prenesete na računar i potom ih odštampate ili pošaljete e-poštom.

Pored toga, naučićete kako da održavate svoj računar da biste izbegli probleme, zaštitite ga od virusa i drugih bezbednosnih pretnji, poboljšate performanse svog računara, prilagodite ga sebi tako da radi onako kako vi to želite i proširite njegove mogućnosti (kao što je dodavanje štampača ili postavljanje mreže).

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Windows Vista , Windows
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: CET; 2007; latinica; 24 cm; 333 str.; 978-86-7991-307-4;