knjizara.com
Voljeti to što jest
četiri pitanja koja vam mogu promijeniti život

Katie Byron, Mitchell Stephen (autor)

Voljeti to što jest
rasprodato

Kao grom iz vedra neba, kao svjež povjetarac na tržištu preplavljenom savjetima o tome što trebate misliti i u što vjerovati, pojavljuje se Byron Katie i njezin Rad.
Proces Rada sastoji se od četiri pitanja koja vam, kad ih primijenite na konkretan problem, omogućuju da ono što vas muči sagledate u posve drukčijem svjetlu. Evo što kaže sama autorica: »Našu patnju ne uzrokuje problem, nego razmišljanje o njemu.« U suprotnosti s uobičajenim vjerovanjem, pokušaj da otpustite bolnu misao nikada ne pomaže, ali kad jednom prođete kroz Rad, misao vas sama napušta. U tome trenutku uistinu možemo voljeti to što jest, upravo takvo kakvo jest.
Korak po korak, kro

z jasne i rječite primjere, »Voljeti to što jest« pokazat će vam kako se i sami možete koristiti tim revolucionarnim procesom. Uvjerit ćete se da ljudi s Byron Katie Rad primjenjuju na širok opseg ljudskih problema, na svoje odnose, posao, na najdublje tjeskobe i strahove. Kad prođu kroz proces, izranja osjećaj trajnog mira, pojavljuje se jasnoća i energija za djelovanje, čak i u situacijama koje su se prethodno činile nerješivima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: VBZ; 2013; Broširani povez; latinica; 24 cm; 247 str.; 9789533043234;