knjizara.com
Vodič za roditelje - sve što treba da znate o prvih 365 dana vaše bebe

Džo Frost (autor)

Vodič za roditelje - sve što treba da znate o prvih 365 dana vaše bebe
rasprodato

Savršena knjiga za svakog novopečenog roditelja.
Pred vama je najveća životna avantura – postaćete roditelji! Uskoro ćete ovom svetu podariti (ili ste već podarili) jedno novo biće, a možda i nekoliko njih, i brinućete se o tom sićušnom stvorenju dok bude raslo i razvijalo se.
Praktični saveti iz ove knjige pomoći će vam da steknete dovoljno samopouzdanja i odgajite zdravu i zadovoljnu bebu. Takođe će vam pomoći da upoznate svoje dete, jer svaka beba na ovom svetu ima jedinstvenu dušu, sopstveni karakter, koji će se otkrivati i razvijati pred vašim očima.Pošto bebe brzo rastu, a

njihove potrebe se u prvih godinu dana vrtoglavo menjaju, ova se knjiga lako čita i koristi. Možete je čitati od početka do kraja ili povremeno iščitavati određena poglavlja u zavisnosti od stadijuma na kome se vaša beba nalazi.Kada na kraju sklopite sve delove slagalice, dobićete celinu koja će vam pomoći da – kao ponosni i samouvereni roditelji – spokojno provedete svoju bebicu kroz prvu godinu života.
Podelićemo s vama male tajne koje će vam pomoći da prvih godinu dana sa svojom bebom pretvorite u čudesnu svetkovinu, jer dolazak svake bebe treba da predstavlja upravo to. Uživajte u svakom trenutku koji provodite s tim dragocenim stvorenjem koje je kročilo u vaš život.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Novorođenčad
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 239 str.; 978-86-10-00786-2;