knjizara.com
Vidimo se na vrhu

Zig Zigler (autor)

Vidimo se na vrhu
rasprodato

Naravno da se neki ljudi penju brže od drugih, ali ako se popnete uz sve stepenike, bićete mnogo sigurniji i odlučniji u nameri da dođete do onoga što zaista želite.

Provevši pola veka na vrhovima svetskih top-lista, knjiga Vidimo se na vrhu postala je svojevrstan klasik u oblasti popularne psihologije. Zig Ziglar, jedan od najvećih motivatora našeg doba, potpuno osporava ideju da morate nadmudriti druge ljude, zloupotrebljavati ih i biti nepošteni da biste bili uspešni. U stvari, on dokazuje kako van svake sumnje možete biti uspešni u svim područjima svog života ako ste potpuno pošteni prema sebi i ljudima koji vas okružuju. Čim uprete prsto

m u nekoga, otkrićete da je najmanje tri puta više prstiju upereno pravo u vas. Vaš uspeh i sreća počinju od vas. Kada vaše pravo ja bude prihvaćeno, uvećaće se i svota na vašem računu u banci samopouzdanja, prepreke u komunikaciji će nestati, a vaši porodični odnosi će se poboljšati.

Vidimo se na vrhu je neobična knjiga jer počinje od kraja. Govori o vama, vašoj porodici, vašoj budućnosti, i o tome kako iz svega možete izvući više. Zig Ziglar simbolično daje na znanje čitaocu da je, uzevši je u ruke, stao na kraj ružnim mislima, negativnim akcijama i reakcijama, malodušnosti i očaju, te se neće zadovoljiti manjim od onoga što zaslužuje i što je sposoban da postigne. Ukratko, ova knjiga predstavlja kraj najsmrtonosnije od svih bolesti – bolesti „krutih stavova“. Zig Ziglar će vas ubediti da posedujete veće sposobnosti nego što mislite, a onda će vas motivisati i da ih iskoristite.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Primenjena psihologija , Psihotehnike , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 638 str.; 978-86-10-04233-7;