knjizara.com
Vi mršavite - Dr Oz dijeta
99 najboljih savjeta kako jednostavno i zdravo održati dijetu

Majkl F. Rojzen, Mehmed C. Oz (autor)

Vi mršavite - Dr Oz dijeta
rasprodato

Liječnici Mehmet Oz i Michael Roizen, ovaj nam put nude prokušane savjete i recepte koji će nam pomoći da izgubimo višak kilograma, budemo zdravi i osjećamo se bolje. Ovaj vodič za mršavljenje, koji na jednom mjestu donosi 99 najboljih savjeta dr. Oza i dr. Roizena, knjiga je koju u svakom trenutku trebate imati uza se.
Mnogi su uvjereni da, kad je riječ o mršavljenju, prečaci ne postoje – nema čarobnih formula po kojima za tri dana možemo izgubiti deset kilograma, nema načina da od ponedjeljka do petka od veličine XXL stignemo do veličine S. To je nepobitna istina. Ipak, ovdje vam ž

elimo ponuditi svojevrsni prečac: najboljih 99 savjeta i strategija koji će vam pomoći da sa svojim tijelom napravite što želite.
Za početak, kako vam se čini 10 kilograma za dva mjeseca? Sjajno? Tako smo i mislili. A to sigurno možete postići budete li se pridržavali našega glavnoga gesla: mršavite pametno, a ne naporno! Želimo da u svoj život uvedete promjene i pritom živite zdravo – i da se ne osjećate krivima kad malo skrenete s puta. Činjenica je da što češće automatski postupate na zdrav način (a da se pritom ne morate neprekidno mučiti), to ćete se bolje osjećati. Ova će vam knjiga pokazati kako to možete postići.
Knjiga VI: Mršavite nudi skraćenu verziju savjeta i uputa te prijedloge dnevnih jelovnika i program tjelesnih aktivnosti kako bi vas potaknula i pomogla vam da smršavite. Bavi se sveobuhvatnom filozofijom mršavljenja, hranom, tjelovježbom, vašim stavovima, načinom života. Na ovim stranicama, sigurni smo, pronaći ćete dovoljno informacija da unesete promjene u svoj život – kako biste mogli uživati u njemu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dijetetika , Kuvarski recepti , Dijeta
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: VBZ; 2012; Broširani povez; latinica; 20 cm; 128 str.; 9789533044309;