knjizara.com
Veština pobeđivanja - odgovori
suočavanje sa 74 najteža pitanja poslovnog sveta današnjice

Džek Velč, Suzi Velč (autor)

Veština pobeđivanja - odgovori
rasprodato

U knjizi Veština pobeđivanja, internacionalnom bestseleru iz 2005. godine, Džek i Suzi Velč su iskreirali redak dokument, koji u sebi sadrži filozofsku raspravu o osnovama poslovne prakse i jezgroviti how-to priručnik. Za razliku od ove knjige Odgovori predstavljaju autorovu žeđ za razgovorom o poslu. Po objavljivanju svog velikog bestselera, Džek i Suzi Velč su dobili doslovno hiljade pisama od studenata do preduzetnika i direktora kompanija sa mnoštvom pitanja koja su vapila za odgovorima. Raspon tema se kretao od liderstva i globalne konkurencije do izgrađivanja timova. Pitanja iz

skoro svih oblasti poslovanja bila su toliko inspirativna, da je na temelju odgovora nastala ova knjiga.
Veština pobeđivanja: Odgovori obrađuje najrelevantnija pitanja i daje vrlo iskrene odgovore koji predstavljaju produbljivanje dijaloga autorskog tima započetog u prethodnom bestseleru. Ovaj dijalog je u isto vreme neobično zanimljiv i neverovatno koristan za svakog ko je uključen u rad od vitalnog značaja za rast i razvoj organizacija.
Veština pobeđivanja: Odgovori je više nago knjiga o pitanjima i odgovorima, dobro je sistematizovana i čitljiva kao neki how-to priručnik.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovni uspeh , Profesionalna etika
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: ASEE; 2007; latinica; 23 cm; 196 str.; 978-86-7668-055-9;