knjizara.com
Vaša ličnost
promenite svoj život iznutra

Filip Mekgro (autor)

Vaša ličnost
rasprodato

Nadovezujući se na svoje prethodno delo Životne strategije ovaj sve popularniji autor, kojeg odlikuje izraziti realizam, govori o sve češćem problemu dubokog nezadovoljstva životom koji živimo iako se spolja gledano čini da je sve u redu. U svom maniru, Mekgro će odgovore i rešenja tražiti u ponovnom povratku sopstvenoj ličnosti i njenim istinskim potrebama, ne odustajući od toga da bez ikakvih šarenih laža sopstveni život treba uzeti u svoje ruke i izboriti se da ga proživimo onako kako dolikuje.

Šta ako u vama postoji jedno JA koje nikada nije videlo svetlost dana, nikada nije moglo da kaže: “Ej, a šta je sa mnom?”
Šta ako u vama po

stoji jedno JA koje nikada niste upoznali i dopustili mu da bude to što jeste, bez straha od osude okoline?
Šta ako živite svoj život uvek negde po strani u neprestanom strahu da nećete moći da zadovoljite one koji daju sebi za pravo da prosuđuju i Vas i život koji vodite?
Šta ako otkrijete da ste se prilagodili onome što bi navodno trebalo da bude život umesto da živite onako kako želite?
Šta ako Vi zaista razmišljate i osećate na način koji nikada niste hteli da priznate sebi, a još manje da tako i delujete?
Šta ako Vaš brak nije ono što je Vaša istinska emotivna potreba već tiho pristajanje na utvrđenu kolotečinu i izdaja duboke ljudske potrebe da budete srećni.
Šta ako Vi dopuštate danima da se pretvaraju u nedelje, nedeljama u mesece, mesecima u godine, pretvarajući tako svoj sopstveni život u ono što neki bezlični, bezimeni svet zahteva od Vas?
Kada ostanete nasamo i pogledate se u ogledalo, da li zaista znate ko se zaista krije iza tog lika? Ovom knjigom Filip Mekgro pokušava da Vam pomogne da pronađete svoje “pravo ja”, onu ličnost koja se polako topila i nestajala pred nedaćama života. Umesto onoga što ste želeli da budete verovatno ste postali ono što bi trebalo da budete, a što Vam je propisala okolina. Takav sukob unutar ljudskog bića najčešće stvara osećaj promašenog, neispunjenog života. Zato Mekgro ovde ponovo, kao i u svetskom bestseleru “Životne strategije” poziva da svoj život uzmete u svoje ruke.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Čulno opažanje , Niži mentalni procesi , Primenjena psihologija , Psihotehnike
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Stylos art; 3. izdanje, 2007; Broširani povez; latinica; 13 x 19 cm; 358 str.; 978-86-7473-359-2;