knjizara.com
Uživaj u svojoj trudnoći - 52 male brilijantne ideje za - uspešnu trudnoću

Lin Hagins-Kuper (autor)

Uživaj u svojoj trudnoći - 52 male brilijantne ideje za - uspešnu trudnoću
rasprodato

Od onog trenutka kada štapić poplavi, ljudi počinju da te bombarduju sa toliko mnogo informacija i saveta za trudnoću da lako možeš da se osetiš preplašeno i zbunjeno. Manje brige mogu da prerastu u velike strahove. Postaješ preosetljiva na sve one strašne priče o trudnoći sve dok ti se ne učini da ništa nije bezbedno. Trudnice se više žale na neprestane brige i stres, nego na jutarnju mučninu. Lekari ti mogu pružiti dosta informacija i upustava, ali ona se mahom tiču fizičke strane trudnoće, zbog čega dosta pitanja ostaje bez odgovora i čini ti se da su tvoje brige ništavne.

Upravo tu ova knjiga stupa na scenu. Nije je napisala ni babica ni ginekolog. Napisala je jedna majka

, baš kao što si ti. Majka koja je bila trudna četiri puta i koja je isto kao i ti bila zbunjena i puna pitanja.

Ideje i saveti u ovoj knjizi sročeni su nakon mnogo godina iskustva – kako mog, tako i mojih prijatelja, porodice i mnogih žena koje srećem na poslu. Trudnoća nas povezuje sa svim ostalim ženama koje su trudne ili su to nekad bile.

Cilj ove knjige je da ti da snagu u vreme kada si duhovno i fizički iscrpljena. I zato nemoj da pokvariš ovo savršeno i radosno iskustvo pitanjima i brigama – knjigu u ruke i spremi se za uživanje.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ginekologija , Porodiljstvo , Trudnoća
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Plato; 2008; Broširani povez; latinica; 21 cm; 117 str.; 978-86-447-0424-9;