knjizara.com
Uvod u primenu računara

Nikola Klem (autor)

Uvod u primenu računara
rasprodato

Materijal za ovu knjigu nastao je na osnovu materijala iz prethodnih knjiga Uvod u primenu računara (N. Klem, N. Prašćević, N. Perin. M. Devetaković-Radojević), udžbenika Računarstvo i informatika za prvi razred srednjih škola i Računarstvo i informatika za drugi razred gimnazije u republici Srbiji, udžbenika Informatika za prvi razred opšte gimnazije u Republici Crnoj Gori, kao i iz predavanja koje autor drži na Građevinskom fakultetu u Beogradu i Osijeku.
Knjiga je prvenstveno namenjena kao udžbenik studentima Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu za predmet Informatika I i u potpunosti pokriva program ovog predmeta. Knjigu mogu kor

istiti i učenici srednjih škola u kojima se uči materija obrađena u knjizi, a može dobro poslužiti i svima onima koji su nabavili računar a ne znaju kako da počnu da ga koriste.
Knjiga je organizaciono podeljena u osam glava: Istorijat razvoja računara, Računarski sistem, Komponente hardvera PC-a, Operativni sistemi, Obrada teksta na računaru, Rad sa tabelama, Crtanje na računaru – AutoCAD, Crtanje na računaru – MS Draw.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Personalni računari
Ostali naslovi iz oblasti: Osnovi

Izdavač: Građevinska knjiga; 2007; Broširani povez; latinica; 30 cm; 405 str.; 978-86-395-0533-2;