knjizara.com
Uvod u kliničku psihopatologiju (od simptoma do dijagnoze u psihijatriji)

Marko Munjiza (autor)

Uvod u kliničku psihopatologiju (od simptoma do dijagnoze u psihijatriji)
rasprodato

Mislim da je to izuzetno važno, da je ova knjiga prihvaćena od Veća za specijalističku nastavu kao literatura u procesu edukacije na Medicinskom fakultetu i da je to vrlo značajno. Takođe, mi koji nismo psihijatri primetili smo i registrovali, veće takođe, u onome što je dato i kao recenzija i kao uvod, da se ovaj udžbenik karakteriše jednim sveobuhvatnim pristupom u proučavanju kliničke psihopatologije, znači jednim pristupom koji je pokušao da obuhvati sve što je rečeno u različitim aspektima proučavanja pojedinih psihopatoloških stanja, a da sa druge strane bude... ostane dostupan onima koji učestvuju u edukaciji. Mislim da je to veli

ki kvalitet, koji je naglašen sa više strana, ta multidisciplinarnost, ali i sveobuhvatnost ove knjige i u tom smislu udžbenik predstavlja osnovu za jednu uspešnu i modernu edukaciju.

Ono što nama ostaje, to je da zaželimo da ovaj udžbenik živi i među studentima i da se dalje dograđuje i da se transformiše, već kako se bude transformisao i edukacioni proces. Eto, toliko od mene na početku, a sada bih dao profesoru Sedmaku reč da nastavi sa daljim sa izlaganjima o različitim aspektima ove knjige.
Profesor Nebojša Lalić, prodekan Medicinskog fakulteta

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihopatologija
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Elit - Medica; 2008; Broširani povez; latinica; 25 cm; 684 str.; 978-86-7222-090-2;