knjizara.com
Uradi sve sam
veliki ilustrovani priručnik

Uradi sve sam
rasprodato

KNJIGA KOJA SPAŠAVA KUĆNI BUDŽET Statistička istraživaja pokazuju da šteta koja nastane kao posledica nestručne gradnje, instalacija i popravki u kući povećava godišnje troškove održavanja stana, odnosno kuće, za čitavih 65% ili za 1236 evra European Public Services AgencyAnketa sprovedena u zemljama Evropske unije među kupcima priručnika Uradi sve sam pokazala je da su, primenjujući stručne savete i uputstva iz knjige, već nakon prve godine smanjili broj neplaniranih popravki za 80%. Dobra vest za sve

naše sugrađane koji vode računa o porodičnom budžetu jeste da će se stručni vodič za radove u kući – koji je u svetu već prodat u više od 3 miliona primeraka – uskoro pojaviti i na našem tržištu.

Majstorima prepustite samo krupne radove! Dok se oni bave vašim elektroinstalacijama i vodoinstalacijama, ruše postojeće i prave nove zidove (uz nova saznanja moći ćete i da kontrolišete njihov rad), vi birajte laminat koji ćete sami postavljati, pločice koje ćete lepiti na pod i zidove kupatila, a mogli biste i da napravite nacrt kuhinje koja bi bila baš po vašoj meri.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Uradi sam
Ostali naslovi iz oblasti: Kuća i domaćinstvo

Izdavač: Mladinska knjiga; 2009; Tvrd povez; latinica; 30 cm; 503 str.; 978-86-7928-146-3;