knjizara.com
Ultimativni poklon

Gordana Škandro, Džim Stoval (autor)

Ultimativni poklon
rasprodato

Šta bi sve dao da naslediš milijardu dolara?
Kada je Džejson Stivens primio vest o smrti svog pra-ujaka Reda, pohlepno se obradovao – kao uostalom i svi Redovi rođaci – jer je iza ujaka ostalo bogatstvo vredno milijarde dolara.
Redovi naslednika, jedan po jedan, dobijaju svako po svoj deo ogromnog nasledstva. Međutim kada Džejson, poslednji na redu, dolazi da preuzme svoje nasledstvo, sačekaće ga neočekivani obrt. Umesto novca i nekretnina on nasleđuje ultimativni poklon, i to ne odmah, već deo po deo mora da zasluži kroz proces učenja, koji će trajati celih dvanaest meseci. U tom procesu on

sazreva ipostupno shvata da je dobio najvredniji „komad“ ujakovog nasledstva, upravo zato što je nasledio nešto što se novcem ne može ni odmeriti ni platiti.
U ovoj knjizi imaćete priliku da pratite glavnog junaka na najvažnijem putovanju njegovog života. Posmatrajući Džejsona na njegovom nezaboravnom putovanju u potrazi za ultimativnim poklonom, otkrićete i svoje skrivene resurse i svu lepotu, smisao i iznad svega mogućnosti vlastitog bitisanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Skandro; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 143 str.; 978-86-87711-03-7;