knjizara.com
U pravom trenutku

Lusi Robinson (autor)

U pravom trenutku
rasprodato

Osmeh na lice, vreme je za ljubav!
Čarli Lambert uložila je veliki trud kako bi svoj život dovela do savršenstva. Ima posao, pun orman garderobe i dobar stan. Njen cimer Sem, švaler i ljubitelj brze hrane, pomalo kvari tu sliku, ali sveukupno gledano – sve je manje-više odlično.

Međutim, iznenada stvari kreću nizbrdo: zadobija trostruki prelom noge, posmatra kako njena nesuđena ljubav prosi drugu ženu i – što je najgore od svega – nakon oporavka prinuđena je da svoj položaj na poslu prepusti podloj zamenici. Kao svaka prava nepopravljiva radoholičarka, Čarli počinje da se plaši da će potpuno poludeti.

Očajnički željn

a posla, otkriva da je talentovana za pisanje i povezivanje nesrećno zaljubljenih putem interneta. U njenom inboksu tada se pojavljuje Vilijam. U prvih nekoliko sati njihovog dopisivanja, njen svet menja se iz korena. Nemoćna da promeni bilo šta, shvata da se zaljubila u tog čoveka i da više nije ista.

Hoće li Čarli biti dovoljno hrabra da okrene leđa svom nekadašnjem životu i prepusti se osećanjima – sve zbog potpunog neznanca?

„Čita se uz osmeh.“ – Glamur

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 316 str.; 978-86-10-01619-2;