knjizara.com
Traži se impotentan muškarac

Gabi Hauptman (autor)

Traži se impotentan muškarac
rasprodato

Savremena, inteligentna, uspešna, smela i, zamislite, zgodna žena, pomalo umorna od svega i prilično nezadovoljna intimnim životom - ne zato što je zatajio već zato što ga ima suviše redovno - nalazi radikalno rešenje. Tako je i osvanuo oglas kojim se za suživot ne traži idealan nego impotentan muškarac!
Manje trke za modernim i aktuelnim, više interesovanja za one pored kojih živimo, više razgovora i nežnih osećanja, rečju - zabava. Na nesvakidašnji način ova lagano satirična priča vodi nas do gospodina Idealnog. On se zaista pojavljuje i zaista mu ništa ne fali.
Ovaj ženski roman Gabi Hauptman namenjen je muškarcima. Bar onima koji sanjaju o

"lepim i pametnim ženama"
Na oglas kojim Karmen traži "impotentnog muškarca za život udvoje" javlja se pravo more kandidata, ali niko neće ispuniti njena očekivanja sve dok ne upozna Davida. Ali uskoro, Karmen bi želela da je njegova impotencija poput kijavice koja prođe sama od sebe. Pokušaji da ona izleči ovu boljku dovode do čudesnih, smešnih i veselih zapleta...

Sjajan, opuštajući i zabavan roman, majstorsko delo Gabi Hauptman koja temu "žena traži muškarca" posmatra sa potpuno nove strane.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Nemačka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Plato; 2003; Broširani povez; latinica; 20 cm; 345 str.; 86-447-0202-5;