knjizara.com
Transfixa

Svetlana Ivanović (autor)

Transfixa
rasprodato

Životna priča prodornija od igle.
Odrastala je okružena ljubavlju, bila srećna i zaštićena devojčica. A onda se nešto dogodilo. I počela je da se drogira. Njen dečko, njeno društvo – svi su bili na heroinu. Zašto? Ova knjiga njen je odgovor na to pitanje.
Potresna slika jedne mladosti, verodostojna priča o dekadenciji osamdesetih, o odrastanju uz Ramonse i Paklenu pomorandžu, o panku kao bekstvu, o pogubnoj artikulaciji buntovništva i otuđenosti. U isto vreme i priča o nadi, o spasu koji se ukazuje u najneočekivanijim trenucima i oblicima, kao i ceni koja se mora platiti na putu iz pakla.
Krajnje realisti

čna, ubedljiva i snažna ispovest psihoterapeutkinje Svetlane Ivanović, nekadašnje heroinske zavisnice, danas majke troje dece, koja je svoj profesionalni život posvetila izbavljenju mladih iz lavirinta u kojem su se izgubili.

„Kad pročitate ovu knjigu, osim životne snage koju će vam dati, ispuniće vas jakom željom da je poklonite svakome ko u teškom času traga za nadahnućem.“ Nik Vujičić

„Izuzetna motivaciona knjiga koja uzbudljivom naracijom i suptilnim psihološkim porukama ukazuje mladim ljudima kako da postanu životni pobednici, da zrelo sagledaju svoje probleme, preuzmu odgovornost i usmere se na konstruktivnu akciju.“ Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Narkomanija , Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Raskršće; 2007; latinica; 23 cm; 332 str.; 978-86-86195-02-9;