knjizara.com
Točak vremena 13: Tornjevi ponoći - deo drugi

Robert Džordan, Brendon Sanderson (autor)

Točak vremena 13: Tornjevi ponoći - deo drugi
rasprodato

Gle, dočekaće svet da će zatvor Najvećega oslabiti, baš kao udovi onih što ga načiniše. Opet će Njegov veličanstveni plašt ugušiti Šaru svega i Veliki gospodar će pružiti Svoju ruku kako bi zgrabio ono što je Njegovo. Pobunjene zemlje biće ogoljene, a njihova deca naterana da jecaju. Neće biti nikoga do Njega i onih koji su okrenuli poglede ka Njegovom veličanstvu.
Toga dana, kada Jednooka Luda bude putovala dvoranama žaljenja i kada Prvi Među Štetočinama digne ruku da podari slobodu Onome Koji Će Uništiti, nastupiće poslednji dani gordosti Palog Kovača. Da, i Slomljeni Vuk, onaj kojeg je Smrt spoznala, pašće i progutaće ga Ponoćne kule. A njegovo uništenje uneće stra

h i tugu u ljudska srca i uzdrmati njihovu volju.
A onda će doći Gospodar Večeri i On će uzeti naše oči, jer naše će se duše pokloniti pred Njim i On će uzeti našu kožu, jer naše meso će služiti Njemu i On će uzeti naše usne, jer samo ćemo Njega hvaliti. I Gospodar Večeri suočiće se sa Slomljenim Zatočnikom i proliće njegovu krv da bi nam doneo tako predivnu Tamu. Neka se krici začuju, o sledbenici Senke. Preklinjite za svoje uništenje!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Epska fantastika , Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Laguna; 2013; Broširani povez; latinica; 20 cm; 458 str.; 978-86-521-1243-2;