knjizara.com
Tarantula

Tijeri Žonke (autor)

Tarantula
najavljeno

Tri priče, isprepletene nalik na paukovu mrežu, uvlače nas u krimi roman gotske atmosfere ispunjen mračnom stranom ljudske prirode, požudom, gubitkom i osvetom. Rišar Lafarg je poznati specijalista za estetsku hirurgiju. Ali niko ne zna da je mlada žena u čijem prisustvu ga ponekad viđaju zapravo njegova zatvorenica. Rišar tera Evu na prostituciju na luksuznim pariskim žurkama, gde posmatra kako mušterije postupaju sa njom i uživa u njenoj patnji i gađenju prema životu koji joj je nametnuo.
Aleks Barni je upravo izvršio pljačku. Ubio je policajca, a i sam je ranjen. On mora da se sakrije, jer ga traže. Na njegovu žalost

, tokom pljačke, neko je skinuo fantomku sa njegove glave i sigurnosna kamera mu je snimila lice. Priseća se svog starog druga Vensana, koji bi sigurno našao način da mu pomogne u ovoj nezavidnoj situaciji.
Vensan Moro jedne noc´i odlazi da se provoza motorom. U jednom trenutku shvata da ga neko prati. Pokušava da se otarasi progonitelja, gubi se u šumi, ali ga misteriozna osoba sustiže. Nakon četiri godine od Vensanovog nestanka, saznajemo da je njegov otmičar Rišar Lafarg, koji mu se sveti zbog silovanja ćerke.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Francuska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 142 str.; 978-86-7702-197-9;