knjizara.com
Sve je to ljubav! - 100 najčešćih muških laži i zašto se govore ženama

Natalija Dević (autor)

Sve je to ljubav! - 100 najčešćih muških laži i zašto se govore ženama
rasprodato

Jedinstven leksikon fraza koji otkriva šta ljubavna obećanja znače na jeziku muškaraca, a šta na jeziku žena! Da li princip „reci ženi ono što želi da čuje i imaćeš sve“ postaje legat novog muškog carstva? I to zato što slatkorečivost i u ljubavnoj areni daje najbrže rezultate? Ili zato što žene možda zbunjuju svoje muškarce šaljući im kontradiktorne signale?
Sve je to ljubav je studija o fenomenu laži koja odgovara na najaktuelnija pitanja iz života savremenih muškaraca i žena, pre svega na ono najvažnije: gde je, na putu do idile, izlaz iz lavirinta dvosmislenih izjava i ljubavnih nedoumica. Utemeljena na najnovijim istra

živanjima, ona otkriva i kako su male laži postale neraskidiv deo savremene kulture življenja. Sagovornici, žene i muškarci, autorki su priznali da mirne savesti koriste prihvatljive laži. Čak i u ljubavi!
Kao i prethodna knjiga Natalije Dević Igra zavođenja, ovaj duhoviti leksikon pisan je u vedrom i pozitivnom duhu, sa mnogo podsticaja da se nađe najsrećnije rešenje za uspostavljanje skladnih odnosa i veza.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Međupolni odnosi , Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 264 str.; 978-86-521-0813-8;