knjizara.com
Sve je dobro
iscelite sopstveno telo korišćenjem medicine, afirmacija i intuicije

Mona Liza Šulc, Lujza L. Hej (autor)

Sve je dobro
999 din
U korpu

Na ovom svojevrsnom putovanju stazama isceljenja, autorke bestselera Lujza Hej i Mona Liza Šulc udružile su se pri uzbudljivom preispitivanju suštinskih učenja iz knjige Iscelite svoje telo. Knjiga Sve je dobro objedinjuje Lujzin dokazani sistem afirmacija i Mona Lizino znanje o medicini i telesnoj intuiciji, te predstavlja vodič za zdravlje i blagostanje koji je jednostavan za praćenje. Prvi put u istoriji predstavljeni su naučni dokazi koji potvrđuju neospornu vezu između uma i tela zbog koje ove metode lečenja deluju.

Ta

kođe, knjiga uključuje studije slučaja i kompletan program za lečenje koji se zasniva na različitim disciplinama, uključujući tradicionalnu i alternativnu medicinu, afirmacije, promene u ishrani i još mnogo toga. Koristeći upitnik o samoproceni, holistički zdravstveni savet i dopunjenu verziju Lujzine originalne tabele afirmacija, možete naučiti kako da izlečite um i telo afirmacijama i intuicijom, te tako početi da živite zdrav i uravnotežen život.

Kad god se suočite sa problemom, ponavljajte: Sve je dobro. Sve što se događa jeste za moje najviše dobro. Iz ove situacije izrodiće se samo dobro. Na bezbednom sam.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Volja , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 256 str.; 978-86-10-04822-3;