knjizara.com
Suze peku samo prvi put

Jelena Stefanović (autor)

Suze peku samo prvi put
rasprodato

Jelena je 2001. godine diplomirala filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, Srbija, a njen diplomski rad bio je iz oblasti primenjene psihologije, govora tela i neverbalne komunikacije u televizijskoj produkciji. Takođe je završila tri godine doktorskih umetničkih studija (DA), gde je sprovodila istraživanje o uticaju drevnih orijentalnih plesova i pokreta u celini na um umetnika i kreativne potencijale svake individue.

Posle višegodišnjeg i bogatog medijskog iskustva (radio i TV), 2014. godine osniva Centar za kreativni i umetnički lični razvoj, u okviru koga organizuje mnogobrojna predavanja, seminare, radionice i obuke. Uređuje

svoj sajt, piše tekstove na blogu, a svoj rad oplemenjuje i iskustvom iz oblasti marketinga, kao i organizacionim umećem. Voli da radi sa klijentima, a posebno se ističe kao predavač i učitelj.

Jelena je Reiki Majstor/učitelj (Usui i Kundalini sistem) i sertifikovani terapeut Theta isceljivanja, praktičar Access Bars tehnike, Biomimetičke mimikrije i Energetskog Facelifta.

U stvari, Jelena je veliki sanjar koji veruje u jedan sasvim drugačiji svet. Ovaj je još kao mala odlučila da menja. Na suptilan način, posvećeno baca seme svesnosti po polju života i redovno ga zaliva ljubavlju i zahvalnošću.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čigoja; 2017; Broširani povez; latinica; 21 cm; 218 str.; 978-86-531-0292-0;