knjizara.com
Suvremena prodaja
stvaranje vrijednosti za kupca

Gerald L. Manning (autor)

Suvremena prodaja
rasprodato

Suvremena prodaja je vrhunski udžbenik iz prodaje jer integriše koncepciju kupca u svakoj fazi prodaje. Posebno naglašavamo metodičke i didaktičke mogućnosti koje ovaj udžbenik pruža profesorima i tako olakšava predavanje i čini ga izazovom.

Prodavci i prodajni timovi trenutno se bave redefinisanjem svojih uloga i usvajanjem novih oblika prodaje. Promene o kojima je reč u 10. izdanju Suvremene prodaje izazvane su brzim promenama tržišnih uslova kao i naraslim očekivanjima kupaca.

Današnji zahtevniji kupci očekuju od prodavaca stvaranje i prenošenje doslednog i uverljivog pojma vrednosti u svakoj fazi prodajnoga procesa. Kako stvoriti i

preneti tu vrednost je šira tema ovoga novog izdanja.

Svrha svakog novog izdanja knjige Suvremena prodaja: stvaranje vrijednosti za kupca je da učini ovaj udžbenik što praktičnijim i primenjivijim. Pre svakog novog izdanja ponovo se detaljno pregleda nekoliko stotina članaka, knjiga i istraživačkih radova.

Autori takođe proučavaju popularne programe obrazovanja u prodaji, kao što su na primer koncepcijska prodaja, frizirana (engl. spin) prodaja, prodaja sa verodostojnošću i prodaja rešenja. Ovim programima obrazovanja služe se vodeće korporacije kao što su Microsoft, Marriott, Principal Financial Group, Wells Fargo Bank, UPS, SAS Institut i Xerox.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Prodaja
Ostali naslovi iz oblasti: Marketing

Izdavač: Mate; 2008; Tvrd povez; latinica; 26 cm; 554 str.; 978-953-246-043-8;