knjizara.com
Suprotno od ljubavi

Džuli Buksbaum (autor)

Suprotno od ljubavi
rasprodato

Kada Emili Haksbi, uspešna dvadesetdevetogodišnja advokatica, odluči da prekine svoju srećnu vezu, i to baš u trenutku kada se njen momak sprema da je zaprosi, nije u stanju tu odluku da objasni čak ni svojim najbližima.
Negde ispod zabavne spoljašnjosti nezavisne devojke s odgovorom na sve, Emili je svesna da raskid s Endruom ima manje veze s njim, a mnogo više... s njom. „Ti si sama sebi najgori neprijatelj”, reći će joj najbolja prijateljica Džes. „Kao da uživaš u tome da sama sebi slamaš srce.”
Dok se sezona pr

aznika bliži, a Emili se dvoumi je li odluka o raskidu bila najveća greška u njenom životu, ni na ostalim poljima joj ne cvetaju ruže: radiće na multimilionskoj parnici u kojoj mora da brani vrednosti koje prezire; njen deda Džek, šarmantni osamdesetogodišnjak do kojeg joj je najviše na svetu stalo, počinje da se gubi; njen emocionalno otuđeni otac ostavlja je da se sama nosi s tim; a možda najgore od svega, već blede uspomene na majku i dalje je podsećaju na činjenicu da nijedna ljubav nije večna.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2011; Broširani povez; latinica; 20 cm; 292 str.; 978-86-505-1824-3;