knjizara.com
Snežna trilogija 3: Crna kao ebanovina

Sala Simuka (autor)

Snežna trilogija 3: Crna kao ebanovina
899 din
U korpu

Nastavak romana Crvena kao krv i Bela kao sneg.
U pripovestima, baš kao i u stvarnom životu, sve što je skriveno želi da bude nađeno. Ključ je čekao da bude ponovo dodirnut i da otvori kovčeg. Čekao je strpljivo, nepokretno i nemo. Njegov čas će uskoro kucnuti. Nakon uzbudljivog leta u Pragu, Lumiki Anderson vraća se u Finsku, u svoju prestižnu umetničku školu. Dobija glavnu ulogu u školskoj predstavi, savremenoj adaptaciji Snežane, i suočava se sa novim izazovom – Sampsa, mladić koji igra ulogu lovca, neodoljivo je privlači i budi u njoj dilemu o tome šta i koga zapravo želi.

I baš kada izg

leda kao da se sve polako vraća na mesto, Lumiki počinje da dobija jezive ljubavne poruke, čiji sve zlokobniji prizvuk ne može da ignoriše. Kada tajanstveni progonitelj najavi ostvarenje svojih pretnji na premijeri predstave, Lumiki zna da mora da otkrije ko se krije iza maske i po svaku cenu spreči najgore. Ima li Lumiki bilo kakve šanse da sačuva svoje najmilije od neprijatelja čije je srce crno kao ebanovina?

„Poput krhke snežne pahulje, ova priča naslikana moćnom crvenom, belom i crnom paletom boja, isijava ledenom magijom.“ – Kirkus rivjus

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Za tinejdžere
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2016; Broširani povez; latinica; 20 cm; 201 str.; 978-86-10-01617-8;