knjizara.com
Škola za vile

Zorica Kuburović (autor)

Škola za vile
rasprodato

Pridružite se vilama Vedrić i Svetlić u njihovim pustolovinama i iskušenjima u svetu Vilinskog carstva. Vedrić i Svetlić žive u svetu ljudi ne sluteći da im je majka vilinska princeza i da su i one same vile. Njihovi svakodnevni nestašluci sve više liče na mala čuda i majka shvata da je vreme da im otkrije ko su i odvede ih u Vilinsko carstvo da uče u školi za vile.
Zajedno s njima na put kreće i veštica Margerita. Da bi mogle ost

ati u Vilinskom carstvu, njihova baka, Kraljica Magičnih Stvari, traži od devojčica da ispune tri strašna i teška zadatka: da joj donosu živu i mrtvu vodu iz Sveta bajki, da iz Podzemnog sveta dovodu boginju Persefonu, i da oslobode od čarolije Kraljicu patuljaka.
Hoće li Vedrić i Svetlić uspeti da se izbore s ovim teškim zadacima? Hoće li biti primljene u školu za vile? Kakva će sve neobična bića sresti i čudesa videti u ovoj avanturi? Da li će ikada ponovo videti svog tatu koji je ostao u svetu ljudi? A ko će im postati najbolja drugarica?
Brzo, brzo! Pohitaj da vidiš šta se događa u školi za vile!
Ovo je roman za svu decu koja uživaju u maštanju. Začas ćete i sami postati vile i vilenjaci družeći se s neobičnim vilinskim drugaricama.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani i priče za decu

Izdavač: Laguna; 5. izdanje, 2018; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 322 str.; 978-86-521-0753-7;