knjizara.com
Šislerove soli
12 minerala za zdravlje i saveti za zdraviji život

Zorica Cvetanović (autor)

Šislerove soli
rasprodato

Mineralne soli po Dr Šisleru regulišu balans minerala u organizmu. Svako želi da bude zdrav, u dobrom raspoloženju i pun energije. Na žalost, naš život je prepun stresa , stalno smo u žurbi, nikad vremena za sebe i svoje potrebe, tako da je teško održati ravnotežu tela i uma. Ako je ta harmonija poremećena, uticaće na ravnotežu minerala u ćelijama i samim tim nas činiti podložnijim za razne bolesti.
Lečenje mineralnim solima je jednostavana i efikasna metoda: utiču na metabolizam, imuni sistem ili upale i dovode telo i dušu u ravnotežu. Smernice date u ovoj

knjizi detaljno opisuju način delovanja svih 27 Šislerovih soli i mogućnost primene kod mnogih bolesti, kako akutnih tako i hroničnih.
Želite biti i ostati vitalni, poboljšati vaš kvalitet života? Na primer, više energije doneće Vam soli : Nr.3 Ferrum phosphoricum D12, Nr.5 Kalium phosphoricum D6, Nr.8 Natrium chloratum. Simptomi bolesti i terapija odgovarajućim solima, kao i dijagnoza pomoću analize lica detaljno su objašnjeni, tako da svako može da koristi isceljujuću snagu životno važnih mineralnih soli.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina , Homeopatija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 371 str.; 978-86-89319-04-0;