knjizara.com
Sekač dijamanata
kako da uspemo u poslu i životu prema Budinim učenjima

Majkl Rouč (autor)

Sekač dijamanata
rasprodato

Sledeći tradiciju bestselera Buđenje unutrašnjeg Bude, najistaknutiji američki učitelj tibetanskog budizma deli s nama dokazane strategije postizanja ličnog i poslovnog uspeha.
Jedinstvenom kombinacijom drevne i savremene mudrosti tibetanskog budizma, Sekač dijamanata odaje čitaocu moćne strategije dostizanja ličnog i poslovnog uspeha. Knjiga ima tri sloja.
Prvi je prevod Sekača dijamanata, starog spisa koji, u stvari, predstavlja razgovor između Bude i njegovog bliskog učenika, Subutija. Drugi sloj sadrži citate iz najboljih komentara tibetanske budističke tradicije. I treći sloj, glavni tekst, sadrži učenja gešea Majkla Rouča i njegove poslovne strategije. On daje svež uvid u

ovu drevnu mudrost koristeći se sopstvenim iskustvom osnivača dijamantske kompanije „Andin internacional“, koju je započeo sa pedeset hiljada dolara i koja sada godišnje doseže prodaje od sto miliona dolara.
Roučev jednostavan stil i duhovno razumevanje čine Sekač dijamanata neprocenjivim izvorom vanvremenske mudrosti za sve one koji su upoznati sa tibetanskim budizmom, ali i za one koji to nisu. Preko milion ljudi u celom svetu primenjuje principe ove knjige u svakodnevnom životu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Budizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 230 str.; 978-86-7348-468-6;