knjizara.com
Sedam doba žene
osećajte se dobro u svakom životnom dobu

Rouzmari Leonard (autor)

Sedam doba žene
rasprodato

Žene se čitavog života suočavaju s mnoštvom zdravstvenih tegoba koje predstavljaju veliko iskušenje i unose pometnju u svakodnevicu. Sada, u knjizi Sedam doba žene, dr Rozmari Leonard se oslanja na svoje opsežno iskustvo porodičnog lekara i medijskog zdravstvenog savetnika da bi pružila praktične, korisne i umirujuće savete koji su nam potrebni u svakom životnom razdoblju.

- RANO DETINJSTVO I TINEJDŽERSKE GODINE: kako da se najbolje nosite s fizičkim i psihičkim razvojem svoje ćerke i kako da joj olakšate put od detinjstva do devojaštva.
- REPRODUKTI

VNE GODINE – usklađivanje karijere i porodičnih odnosa: kako da najbolje brinete o svom zdravlju (i razumu) u ovim godinama prepunim izazova.
- GODINE PERIMENOPAUZE I MENOPAUZE – vreme nesigurnosti: kako da steknete osećaj ravnoteže i blagostanja uprkos neprestanim promenama u nivou hormona i drugim životnim trzavicama.
- AKTIVNE GODINE PENZIJE: kako da što bolje iskoristite ove godine „slobode“, i kako da ostanete nezavisne i aktivne.

Oslanjajući se na tradicionalnu medicinu, ali i na dokazane alternativne vidove lečenja, i uključujući savete o načinu ishrane, vežbanju, lepoti i nezi kože, ovaj suštinski važan vodič pomoći će vam da ispravno odlučujete o zdravlju za sebe i svoju porodicu. Ovaj vodič će vam takođe pomoći da izgledate i osećate se najbolje što možete, bez obzira na godine!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Žene
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Laguna; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 448 str.; 978-86-521-0444-4;