knjizara.com
S udicom na reci

Aleksandar Ardeljan (autor)

S udicom na reci
rasprodato

Ako nemate prijatelja ili su vas prijatelji izneverili, imate pravi razlog, pa i razlog više, da se prihvatite knjige "S udicom na reci". Ona će vam se, još od prvih pročitanih stranica, otvoriti kao najiskreniji prijatelj, poput onoga iz kineske poslovice koji Vam neće pokloniti ribu već će vas, čak i ako ste mnogo gladni, radije naučiti da je upecate.

Monografija koja sadrzi sve korisne savete neophodne ribolovcima pocetnicima, kao i zaljubljenicima u reku i ribolov. To je u isto vreme i udzbenik zbog detaljnog opisa - recju i slikom svih vrsta recnih riba, ali i pribora neophodnog za bavljenje ovim veoma korisnim sportom. Na kraju

knjige dati su odabrani recepti za pripremanje specijaliteta od ribe.Monografija koja sadrži sve korisne savete neophodne ribolovcima početnicima, kao i zaljubljenicima u reku i ribolov. To je u isto vreme i udžbenik zbog detaljnog opisa - rečju i slikom svih vrsta rečnih riba, ali i pribora neophodnog za bavljenje ovim veoma korisnim sportom. Na kraju knjige dati su odabrani recepti za pripremanje specijaliteta od ribe.


Ostali naslovi iz oblasti: Sport i hobi

Izdavač: Prometej - Novi Sad; 2000; Tvrd povez; latinica; 15 x 20 cm; 359 str.;