knjizara.com
Rješavanje sukoba

Daniel Dana (autor)

Rješavanje sukoba
rasprodato

Radna mesta se menjanju. Kako međuljudska pravila ponašanja postaju sve labavija, a rokovi za izvršenje zadataka su sve kraći, rešavanje sukoba postaje sve važnije pitanje strateškog menadžmenta. Rješavanje sukoba će vam pomoći u sticanju specifičnih medijacionih veština i menadžerskih alata za uspešno sprečavanje i rešavanje, kao i upravljanje poslovnim sukobima. Pre nego što man

ji okršaji prerastu u otvorene ratove, prvo pročitajte ovu praktičnu knjigu koja je orijentisana na pronalaženje rešenja, da biste naučili:

četiri primarna zadatka preventivne medijacije i dva alata koja možete koristiti za njihovo obavljanje,
praktične alate za medijaciju sukoba između drugih pojedinaca, kao i za rešavanje sukoba između sebe i druge osobe,
tehnike pomoću kojih možete definisati sukobe kao situacije iz kojih svaka strana može izvući korist – umesto situacije u kojoj će jedna strana pobediti, a druga izgubiti.

Organizacije koje prepoznaju činjenicu da postoji potreba za strateškim upravljanjem unutrašnjim sukobima biće jedan korak ispred na veoma kompetitivnom tržištu u budućnosti. Dopustite Rješavanju sukoba da vam pruži najnovije informacije i procedure kojima možete da sprovedete medijaciju ili ipak da u potpunosti sprečite sukob – istovremeno gajeći timski duh – na radnom mestu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: HRM
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Mate; 2014; Broširani povez; latinica; 22 cm; 192 str.; 978-953-246-214-2;