knjizara.com
Reci mi svoju tajnu

Dirdri Persel (autor)

Reci mi svoju tajnu
rasprodato

Život jedne mlade žene snažne volje i pune ideala pretvoriće se u mračnu priču iz Dikensovih romana kad joj prestrogi roditelji sputaju duh i uskrate slobodu. Ništa od toga se ne bi desilo da se nije zaljubila... Voljeni mladić, roditelji, rodbina, prijatelji, potpuno nepoznati ljudi, svi će oni odigrati ulogu u životu glavne junakinje, a njena tajna će čekati više desetina godina da izađe u svet.
Šesnaestogodišnja Vajolet Šajn se zaljubila. Za nju je to bila čista, strasna ljubav koja nikada neće jenjati. Ali kad su njeni s

trogi roditelji otkrili da održava ljubavnu vezu, lepa i mlada Vajolet obrela se zatočena u kuli njihovog prostranog doma zvanog Vajtklif, na vrhu litice.
Šezdeset godina kasnije, Klodin Armstrong učestvuje u prodaji sad već opustelog Vajtklifa. O toj kući odavno kruže priče koje je Klodin oduvek smatrala običnim ogovaranjem dokonih meštana. Dovoljna je, međutim, samo jedna poseta da je privuče priči o Vajolet.
Na životnoj prekretnici, Klodin je nesigurna u svoj brak, karijeru i budućnost uopšte. Kako se njen svet prepliće s Vajoletinim, čini se da bi upravo tajna koja leži zaključana svih tih godina mogla osloboditi Klodin...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ostale engleske književnosti, država Komonvelta, Kanade, Australije
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Mono & Manjana; 2009; latinica; 20 cm; 325 str.; 978-86-7804-181-5;