knjizara.com
Recept za pravu ljubav
(s glazurom od kokosa)

Ejmi Rajkert (autor)

Recept za pravu ljubav
rasprodato

Elizabet zvana Lu neumorno radi kako bi podigla na noge svoj francuski restoran Luela u centru Milvokija, spretno balansirajući između karijere i veoma zahtevnog verenika, uspešnog advokata. Na dan njegov rođendana odlučila je da mu priredi iznenađenje i pored ostalih đakonija, ponela mu je i svoju nenadmašnu tortu od kokosa. Igrom sudbine – iznenađenje je priredio on njoj. Nimalo prijatno.
Da zlo bude veće, čuveni britanski kritičar hrane Al došao je u Elizabetin restoran upravo jednog od onih dana kad joj ništa nije išlo od ruke. Nedovoljno pečen

a riba, gromuljičav sos i rasejani konobari previše su za pedantnog i sitničavog Britanca koji će joj svojom bespoštednom kulinarskom kritikom zadati težak udarac.
I dok Elizabet očajava pogođena jetkom kritikom, Al likuje i uživa u pohvalama na račun svoje najnovije nemilosrdne kolumne, a sudbina – ne mogavši da odoli – odlučuje da im još jednom ukrsti puteve, ovoga puta na neutralnom terenu...

„Recept za pravu ljubav neodoljiva je ljubavna priča o nesporazumima, zameni identiteta i moći hrane da probudi ljubav između dva neoko nepomirljiva karaktera.”
Amazon

„Dovitljivo, kreativno i vrlo ukusno!”
Kirkus rivju

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Čiklit
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2016; Broširani povez; latinica; 18 cm; 268 str.; 978-86-505-2763-4;