knjizara.com
Razotkriveni Protokoli sionskih mudraca

Robin de Rajter (autor)

Razotkriveni Protokoli sionskih mudraca
rasprodato

Prema opštem svetskom mišljenju Protokoli su antisemitski falsifikat. Ali tvrdnja da su Protokoli antisemitski čista je besmislica. (...) Oni koji i dalje tako etiketiraju ovaj spis ili ga nisu detaljno pročitali, ili su naivne i ispranog mozga žrtve našeg vremena.
Ova knjiga će, jednom za svagda, raspršiti optužbe protiv jevrejskog naroda kao autora Protokola. Oni nemaju veze s njegovim nastankom. Nemaju nikakve veze ni sa jevrejskom zaverom! Konspiracija za ovladavanje svetom nije jevrejska (...) Tekstovi koji ukazuju na jevrejsko poreklo ili zaveru ne pojavljuju se u originalnom tekstu Protokola. Taj teks

t izmenjen je tako da neki čitaoci veruju da postoji svetska jevrejska zavera sa ciljem ovladavanja svetom.
Samo se istina može boriti protiv antisemitizma. Zato je od najvećeg značaja da se otkriju pravi koreni Protokola. To je jedan od ciljeva ove knjige, da podrži borbu protiv lažnih optužbi da su Protokoli jevrejskog porekla. Da bi se to postiglo, vrlo je važno obezbediti dokaz da se većina proročanstava o kojima piše u tom spisu obistinila. Dokazivanjem toga ukazaće se i prilika da se otkriju pravi vladari koji stoje iza Protokola sionskih mudraca. (...)
Pri tom vidimo da su Protokoli, koje je zapadni svet žigosao kao čistu izmišljotinu, umesto toga vešto dokumentovana istorija pravih vladara našeg sveta.
Dodatak: Protokoli skupova sionskih mudraca

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Tajne organizacije
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Metaphysica; 2013; Broširani povez; latinica; 21 cm; 219 str.; 978-86-7884-156-9;