knjizara.com
Putovanje u središte srca

Jelena Pantić (autor)

Putovanje u središte srca
rasprodato

Kroz postavke transakcione analize i geštalta, sa divnim primerima iz običnog života, ova knjiga jednostavnim jezikom objašnjava i nudi primenjiva rešenja kako da razumemo i primenimo sopstvenu emocionalnu inteligenciju i povećamo emocionalnu pismenost. Ova knjiga nam na stručan, ali i topao način, kroz bliskost autora sa čitaocem, omogućava da shvatimo da razumevanje emocija ima ključnu ulogu za naše raspoloženje, donošenje ispravnih odluka, motivaciju, snalažljivost i prilagodljivost svim životnim izazovima. Knjiga Putovanje u središte srca je dar. Toliko jednostavna za čitanje a u isto vreme toliko stručna. Pravi izbor za pok

lon nama samima, kao i svima onima koje volimo i do kojih nam je stalo.


"Putovanje u središte srca sam pročitala. Skroz realna i bez puno filozofija napisana knjiga. Usmerava na uspešan životni put."

"Uz ovu knjigu počinjem da volim ono svoje pravo ja koje se polako budi."

"Ja je nosim uvek uz sebe,baš kao vodič kroz život!"

"Ja ovaj svoj primjerak već nosim svuda sa sobom i čitam redovno, svaki dan kad god imam potrebu da osvježim mozak. Postala je moj najbolji drug, onaj kojem se okreneš kad god imaš dilemu i pitanje. Sigurna sam da će i svi ostali koji dođu do nje raditi isto, jer ovo jednostavno nije knjiga koju pročitate i ostavite."

"Pročitala sam knjigu, kako se kaže od korice do korice, dva puta i dalje je čitam. Obeležila sam delove, naslove koji mi se sviđaju kao što vidiš iz priložene fotografije. Dok sam čitala knjigu palo mi je napamet kako je dobro imati te uvek pored sebe, i imam te jer svoj primerak knjge nosim svugde sa sobom u mojoj torbi (zato služe velike torbe da mi pored uobičajenih drangulijica stane i knjiga).

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubav , Sreća
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Jelena Pantić - izdavač; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 257 str.; 978-86-918797-0-9;