knjizara.com
Put umetnika

Džulija Kamerun (autor)

Put umetnika
992 din
Stara cena: 1240 din
U korpu

Svetski bestseler Put umetnika - koji milioni čitalaca smatraju neprocenjivim vodičem za umetnički život - i dalje je aktuelan kao što je to bio pre dvadeset pet godina kada je prvi put objavljen, i predstavlja izuzetno provokativno i nadahnjujuće delo. U novom uvodu knjige, Džulija Kameron iznosi svoja razmišljanja o uticaju Puta umetnika i opisuje ono što je radila tokom proteklih decenija, i iznosi novostečene uvide u stvaralački proces.
Pre dvadeset pet godina objavila sam Put umetnika, knjigu koju sam osmislila kao priručnik za podršku umetnicima. Bila sam zatečena njenom popularnošću. Mislila sam da pišem knjigu za sebe i nekoliko prijatelja. Umesto toga, isp

ostavilo se da sam napisala delo koje se obraća milionima. Glavna premisa knjige jeste da smo svi mi kreativni i, da uz nekoliko jednostavnih tehnika, svi možemo da postanemo još kreativniji. Kreativnost je, po mom uverenju, stvar duhovne vežbe. Samo treba da se otvorimo ka velikom stvaraocu i dopustimo mu da deluje kroz nas. Tako postajemo kanal duhovne energije, koja kroz nas prodire u svet. Pisanje, slikanje, ples, gluma - za koju god formu kreativnosti da se opredelimo, veliki stvaralac pomoći će nam da procvetamo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Mašta , Kreativnost
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2018; Broširani povez; latinica; 23 cm; 301 str.; 978-86-6035-600-2;