knjizara.com
Put ka veličanstvenosti 1

Robin Šarma (autor)

Put ka veličanstvenosti 1
rasprodato

Tajne postizanja privatnog i poslovnog savršenstva jednog od najuspešnijih učitelja današnjice.
Da li ste se umorili od igranja na malo u vašem životu? Osećate kako možete mnogo više? Da li ste spremni da postanete spekakularno uspešni, efektivni tako da oduzimate dah i ispunjeni zadovoljstvom, da vaš posao i život dostignu nivo veličanstvenosti? Ako je tako, ova knjiga je napisana baš za vas. Vatrena, inspirativna, provokativna i prepuna velikih ideja koje će vas dovesti do života kome težite brže nego što ste se nadali. Put ka veličanstvenosti je jedna od retkih knjiga koje stvarno imaju moć da oslobode vaše potencijale i probude u vama ono najbolje.

Robin Šarma, j

edan od svetski najpopularnijih gurua i čovek čije su ideje sa oduševljenjem prihvaćene od strane vodećih kompanija, preduzetnika, rok zvezda pa čak i kraljevskih porodica, predstavlja vam potvrđenu formulu koja će vam pomoći da dostignete vrhunac svojih potencijala.

Napravite veliki skok danas i naučite kako najbolje što možete da uradite može da postane još bolje. Put ka veličanstvenosti će vam pokazati kako da ostvarite nezamislive rezulate u svim bitnim delovima vašeg života, dok istovremeno uživate u vašem životnom putovanju.

«Knjige Robina Šarme pomažu ljudima širom sveta da žive blistave živote.»
Paolo Koeljo

«Robin Šarma ima redak dar da piše knjige koje istinski menjaju ljudske živote.»
Ričard Karlson

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Volja
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 3. izdanje, 2021; Broširani povez; latinica; 21 cm; 208 str.; 978-86-7804-101-3;