knjizara.com
Put ka bogatstvu ili gde je skriveno blago

Valerij Sinjeljnjikov (autor)

Put ka bogatstvu ili gde je skriveno blago
712 din
Stara cena: 792 din
U korpu

Da li često osećate kako vas muči nedostatak novca? Da li se plašite da biste morali da žrtvujete mnogo toga u svom životu da biste više zarađivali? Da li je novac, sam po sebi, dobar ili loš i da li je moguće biti istovremeno i bogat čovek i biti posvećen duhovnom razvoju, ili je potrebno krenuti putem odricanja od svakog imetka?
U ovoj knjizi dr Valerij Sinjeljnjikov pokazuje kako se treba pravilno odnositi prema novcu i njime mudro raspolagati. Po njemu, mi smo novcu dodelili ogromnu energiju i vlast i stavili ga iznad sebe. Postali smo njegovi robovi. Novac je sredstvo, a ne cilj. On može pos

tati moćan instrument razvoja čoveka, ali samo ako se pravilno odnosimo prema njemu.
Ako znate kako deluje novac, vi ćete steći moć nad njim i tada novac počinje da radi za vas, a ne vi za njega. Od tog trenutka počinjete da gradite bogatstvo. Postati bogat znači postati ispunjen kako u duhovnoj, tako i u materijalnoj sferi. Bogatstvo su realizovane božanske mogućnosti čoveka, i to u svim sferama života. To je sam život u svoj svojoj punoći. Bogat čovek je onaj koji poseduje raznolik imetak, koji upravlja svetom, koji stvara i daje bogatstvo.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2014; Broširani povez; latinica; 21 cm; 181 str.; 978-86-88493-12-3;