knjizara.com
Prvo stanje

Šinejd Morijarti (autor)

Prvo stanje
rasprodato

Šminkerka Ema Hamilton ima već trideset tri godine kadona i muž zaključe da je vreme da osnuju porodicu. Ona jesve isplanirala: da prestane da uzima pilulu u decembru, davodi Ijubav s mužem, da do januara zatrudni, da rodi dete useptembru. Uz pomoć ličnog trenera misli da će povratitifiguru do decembra. Ali kad je prošlo tri meseca romantičnogseksa uz svetlost mirisnih sveća a rezultata nije bilo, Emazaključuje da majci prirodi možda treba malo pomoći.

„Spoji

te Bridžet Džons i Šarlotu iz Seksa i grada idobićete Emu, dopadljivu junakinju romana Prvo stanje, kojanas na zabavan i duhovit način vodi kroz stvarnost i ludilopokušaja da u dvadeset prvom veku dobijete dete. Izvanre-dno štivo za svaku ženu koja osluškuje otkucaje svogabiološkog časovnika"
Dženifer Vajner, autor romanaU sopstvenoj koži i Mali zemljotresi

,,U svom romanu Prvo stanje Šinejd Morijarti se prihva-tila ozbiljne teme steriliteta, ali uspela je da je obradi na lak izanimljiv način. Puna klasičnog irskog humora, visprenosti ihrabrosti, ova knjiga će oduševiti čitaoca"
Valeri Frankel, autor romana Prokletstva prijateljice

„Ludo i dirljivo. Šinejd Morijarti predstavlja zabavni,sveži glas ženske književnosti"
Meg Kabot, autor serijalaPrincezini dnevnici

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ostale engleske književnosti, država Komonvelta, Kanade, Australije (uključujući studije)
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Evro Book; 2007; latinica; 21 cm; 302 str.; 978-86-505-0673-8;