knjizara.com
Programsko okruženje Delphi 7

Laslo L. Kraus (autor)

Programsko okruženje Delphi 7
rasprodato

Ova knjiga je udžbenik za široki krug čitalaca koji na najlakši način žele da savladaju programiranje za MS Windows u okruženju Delphi. Knjigu mogu da koriste i početnici u programiranju, a posebno u programiranju za MS Windows. Vrlo je korisna i svima sa iskustvom u programiranju na Pascalu.
Delphi je ogroman sistem sa velikim mogućnostima. Ova knjiga pokriva rad u okruženju Delphi do srednjeg nivoa složenosti, što je sasvim dovoljno za izradu vrlo kvalitetnih programa koji nimalo ne zaostaju u atraktivnosti za profesionalnim proizvodima.
Pošto je

pisanje programa jedini način da se nauči programiranje, knjiga sadrži određen broj gotovih aplikacija u vidu rešenih zadataka ili kratkih primera. U oba slučaja, pored samog programa, data su opširna objašnjenja elemenata prozora aplikacije i važnijih detalja programa. Sve te aplikacije su potpune, u smislu da mogu da se izvršavaju.
Izvorne datoteke svih programa i opisa prozora svih aplikacija nalaze se na pratećoj disketi, a mogu da se preuzmu i sa Interneta, sa adrese galeb.etf.bg.ac.yu/~kraus/knjige.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Delphi
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Mikro knjiga; 2003; Broširani povez; latinica; 24 cm; 373 str.; 86-7555-228-9;