knjizara.com
Pro/ENGINEERa 2001

Garry Graham, Dennis Steffen (autor)

Pro/ENGINEERa 2001
rasprodato

Novo izdanje knjige ?Unutar Pro/ENGINEER-a 2001? pokriva sve promene i dodatke, vezane za interfejs i funkcije najnovije verzije ovog CAD programa. Nudeći savete i opise tehnika koje mogu koristiti kako početnici tako i iskusni korisnici, ova knjiga, koja predstavlja standardni industrijski priručnik, obuhvata nove i ispravljene informacije, ilustracije i primere postupaka projektovanja, koji korisnicima demonstriraju na koji način program zaista funkcioniše.
I

zvodi iz sadržaja:

Novo poglavlje namenjeno korisnicima koji se pre svega bave menadžmentom, pokriva funkcije potrebne za izvođenje osnovnih operacija, kao što su manipulacija delovima ili pregledavanje i štampanje tehničkih crteža.
Uprošćeni primeri postupaka projektovanja naglašavaju osnovne funkcije programa i odslikavaju najbolje načine pristupa projektovanju.
Potpuno ažuriran sadržaj knjige, nudi sažet uvid u programe iz PTC i-serije, na pristupačan način i za kratko vreme.
Novi materijal za vežbanja i tri nivoa zahtevnosti, omogućavaju korisniku da radi tempom koji mu najviše odgovara.
Novi materijal pokriva program ProductView Express, namenjen učitavanju, razmeni i unošenju napomena u datoteke Pro/ENGINEER-a, posebno pogodan za korisnike koji se ne bave projektovanjem i konstruisanjem.
Online Companion Web sajt sadrži ažurirane delove teksta, vežbe sa primerima rešenja, slikovit pregled novih programa i linkove ka drugim, korisnim sajtovima.


Ostali naslovi iz oblasti: CAD, CAM

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 3. izdanje, 2002; Broširani povez; latinica; 500 str.; 86-7310-141-7;