knjizara.com
Pripovedač

Džodi Piko (autor)

Pripovedač
rasprodato

Mlada Sejdž Singer radi noćnu smenu u pekari i pokušava da pobegne od usamljenosti, loših uspomena i senke majčine smrti. Džozef Veber je starac koga vole svi iz kraja, učitelj u penziji i trener dečijeg bejzbol tima. Uprkos međusobnim razlikama zbližavaju ih skriveni ožiljci koje naslućuju jedno kod drugog.Sve će se promeniti onog dana kad Džozef otkrije strašnu, veoma brižno skrivanu tajnu. Od Sejdž će zatražiti isto tako užasnu i nadasve neobičnu uslugu. Ako pristane, suočiće se ne samo sa teškom moralnom dilemom već i sa zakonskim posledicama. Njihovi lični identiteti dolaze u pitanje. Sejdž počinje da preispit

uje čitav svoj život i sve ono čemu je učila porodica. Kada moralni izbor prerasta u moralni imperativ? Gde podvući liniju između oproštaja i samilosti? I ako Sejdž uopšte prihvati Džozefovu molbu, da li će to biti osveta... ili pravda?
Džodi Piko u svom najnovijem romanu istražuje dokle smo spremni da idemo da bi zaštitili svoje najbliže i kako da sačuvamo sopstvenu budućnost od mrakova prošlosti.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Dereta; 2013; Broširani povez; latinica; 21 cm; 493 str.; 978-86-7346-912-6;