knjizara.com
Prijatelji, ljubavnici i druge katastrofe

Fiona Nil (autor)

Prijatelji, ljubavnici i druge katastrofe
rasprodato

Sem i Lora Dajmond - i njihovi prijatelji - zaokružuju cetrdesetu i mnogo su manje sigurni u život nego kada su se upoznali, pre dvadeset godina. Lora je odustala od svake nade da ce uspeti da pronađe ravnotežu između posla i života. Sem gaji tajnu ambiciju koja bi život mogla da im okrene naglavacke, a umesto očekivanog vikenda za dvoje, od supruge za rođendan dobija nešto mnogo manje društveno. Život nije ništa jednostavniji ni divljem detetu koje je postalo korporativni advokat, Džejni Dart. Pošto je najzad digla ruke od Patrika, ljubavi svog života, neočekivano ostaje trudna i na brzinu se udaje za bogatog menadžera investicionog fonda, koji prezire njene prijatelje.
A Semov najsta

riji prijatelj, moderni vlasnik restorana Džonatan Slit nalazi se pred životnim uspehom, ali ne uspeva da obuzda svoje švalerske nagone. Zato nije iznenađenje što je i njegova nekada glamurozna supruga Hana pronašla sebi razbibrigu.
Rešen da ponovo ujedini grupu, Džonatan sve okuplja na odmoru na kojem ce proslaviti svoj cetrdeseti rođendan. Međutim, šestoro prijatelja i dve decenije isprepletenih sudbina - uz komplikovane tajne iz prošlosti - recept su za eksplozivnu sedmicu...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Engleska kniževnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Alnari; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 270 str.; 978-86-7710-706-2;