knjizara.com
Prelazak na Linux: zbogom Windowsu! + CD

Marcel Gagné (autor)

Prelazak na Linux: zbogom Windowsu! + CD
rasprodato

Danas je Linux mnogo moćniji, korisniji i praktičniji nego što je to ikada ranije bio! Drugo izdanje knjige "Prelazak na Linux" će vam pomoći da za samo nekoliko sati, umesto operativnog sistema Windows, koristite najbolje i najnovije verzije operativnog sistema Linux. Kada budete pročitali knjigu, u operativnom sistemu Linux ćete moći da uradite bukvalno sve – bez nerviranja, padova sistema, bezbednosnih rizika ili troškova koji su vezani za korišćenje operativnog sistema Windows! Uz knjigu dobijate CD-ROM – isprobajte operativni sistem Linux tako da pri tom ne morate da menjate postojeći operativni sistem Windows!

Ova kn

jiga nije namenjena iskusnim korisnicima! Knjiga je namenjena korisnicima koji prave dokumente, radne tabele, srfuju Webom, koriste elektronsku poštu, slušaju muziku, gledaju filmove i igraju video-igrice – i sve to žele da rade u operativnom sistemu Linux a da pri tom ne moraju da postanu eksperti.

Pretvorite svoj Windows PC u Linux sistem pomoću kojeg ćete moći da obavite više poslova za manje novca – korak po korak

Upravljajte operativnim sistemom Linux koristeći efikasno KDE grafičko okruženje
Pretražujte Internet koristeći Firefox, brzi i pouzdani brauzer koji sve više postaje zamena za Microsoftov Internet Explorer.
Šaljite i primajte poruke koristeći AOL, MSN i Yahoo! Naloge
Upravljajte digitalnim fotografijama koristeći program digikam
Ripujte muziku, narežite i slušajte CD-ove i gledajte filmove
Upoznajte svet igara operativnog sistema Linux i naučite kako da na Linux PC-ju pokrenete video-igre za operativni sistem Windows
I još mnogo toga! Napravite dokumente, radne tabele i prezentacije koristeći paket OpenOffice.org 2.0 – besplatan paket za operativni sistem Linux koji sada ima više mogućnosti, lakše se koristi i koji je postao kompatibilniji sa paketom Microsoft Office.
Recite zbogom skupim nadogradnjama softvera, tegobnim Microsoftovim licencama, Windowsovim virusima i „plavom ekranu smrti“. Upoznajte korišćenje računara onakvo kakvo bi trebalo da bude – koristeći Linux!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Linux
Ostali naslovi iz oblasti: Operativni sistemi

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2006; Broširani povez; latinica; 24 cm; 478 str.; 86-7310-361-4;