knjizara.com
Photoshop CS5 - 100 saveta i trikova

Slavica Prudkov (autor)

Photoshop CS5 - 100 saveta i trikova
rasprodato

Photoshop CS5 nudi puno novih funkcija i poboljšanja koja će vam olakšati posao.
Knjiga Photoshop CS5 je namenjena svim korisnicima jer ćemo se mi potruditi da objasnimo kada i zbog čega da koristite određene funkcije programa i da vam učenje pretvorimo u uživanje.
U ovoj knjizi nema nevažnih stvari već ćemo se fokusirati na to da vam pokažemo kako da uradite razne stvari da biste modifikovali, retuširali i obradili vaše fotografije i radove.
U ovoj knjizi možete da saznate nešto više o novim funkcijama Photoshopa CS5, tehnikama za izoštravanje fotografija i pripremi slika za web i štampu. Otkrićemo vam tajn

e retuširanja, korigovanja boje i još puno korisnih funkcija.
U prvom i drugom poglavlju otkrićete šta je novo u Photoshopu CS5 i predstavićemo vam novi interfejs i osnove rada u ovom programu.
Nakon što savladate osnove rada možete da započnete sa retuširanjem fotografija da bi vaše slike bile savršene. Naravno, da bi fotografije i vaši radovi bili savršeni, potrebno je dodatno obraditi fotografije, o čemu možete da naučite više u četvrtom poglavlju ove knjige.
Da biste ubrzali posao možete da naučite kako da kreirate i koristite akcije, droplete i skriptove, u šestom poglavlju ove knjige.
Zašto da vaše fotografije i radovi budu obični? Dopustite da vam pomognemo da ih učinite boljim.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Photoshop , Digitalna obrada slike
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 170 str.; 978-86-7310-471-3;